DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Skipper, cățelușul născut cu șase picioare, este un adevărat „miracol”, spune veterinarul din Oklahoma care îl monitorizează

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La fel ca alți pui nou-născuți, lui Skipper îi place să mănânce, să bea apă și să meargă la baie. Dar mixul border collie și ciobanesc australian este unic dintr-un motiv anume: s-a născut cu șase picioare

Skipper, cățelușul născut cu șase picioare
Neel Veterinary Hospital/ Facebook

“Acesta este un miracol numit Skipper. La propriu”, a scris Neel Veterinary Hospital, din Oklahoma, pe pagina de Facebook pe 21 februarie. “A supraviețuit mai mult decât ne așteptam, având în vedere afecțiunile sale congenitale. S-ar putea să observați că arată puțin diferit – are 6 picioare!
Skipper s-a născut în mod natural – împreună cu opt frați și surori – pe 16 februarie în Oklahoma, în timpul unei furtuni mari de zăpadă, a declarat pentru CNN dr. Tina Neel, proprietarul spitalului veterinar Neel.

Cățelul are șase picioare și două codițe

După furtună, Neel a spus că proprietarii cățelușului miraculos l-au adus la spital pentru ca medicii veterinari să-l poată examina.

“Medicii noștri știau că avem nevoie de imagini suplimentare pentru a stabili un diagnostic, așa că i-au fost făcute ecografii abdominale”, a declarat Neel pentru CNN.

„Ecografia, alături de radiografii, a arătat că are două tipuri de tulburări congenitale, numite monocephalus dipygus și monocephalus rachipagus dibrachius tetrapus, ceea ce înseamnă că are o cavitate capului și toracelui, dar două regiuni pelvine, două tracturi urinare inferioare, două regiuni reproductive, două cozi și șase picioare, printre altele”, a spus dr. Tina Neel.

Citeste continuarea pe ObservatorNews

 113 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos