Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: „Sunt neatent…”

Cele două vedete au devenit de câteva luni părinți, iar fanii se întreabă când vor face pasul cel mare. Gina Pistol și Smiley au fost cuplul surpriză din show-bizul autohton. Cei doi și-au anunțat relația abia după trei ani în care au trăit în taină o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță, Josephine. În ziua în care și-au oficializar relația, cei blondina a anunțat și că este însărcinată în cinci luni. Se atunci, cei doi sunt sub atenta urmărire a fanilor.

În luna martie a acestui an, Josephien, fiica lor, a venit pe lume și instant a devenit centrul universului celor doi, iar Smiley a dezvlăuit că este un tată extrem de implicat.

„Eu zic că mă încadrez bine. Deocamdată, mie îmi e ușor. Mă bucur tare mult, îmi place să stau cu ea, să stăm împreună, să ieșim împreună, să mergem în vacanțe împreună. Sunt foarte rapid în spălarea biberoanelor. Sunt destul de rapid la schimbatul scutecelor și destul de îndemânatic, în general. Dar mai am de lucru.

Mi-a fost teamă la prima biață, cred că am transpirat… am slăbit vreo două kile, dar după aia m-am obișnuit. Nu mi-e frică. M-am apucat de sport mai mult, dar nu neapărat că am o fată, dar mă pregătesc. O să mă apuc de alte sporturi mai încolo”, a declarat artistul.

Când vor trece la următoarea etapă Gina Pistol și Smiley

Acum, toată lumea să întreabă când Gina Pistol și Smiley vor deveni soț și soție, însă, se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Citeste continuarea pe BZI.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos