Smiley, poveste neștiută! Tatăl lui a suferit un accident celebral, iar mama i-a ascuns asta! „M-am dus în dormitor și am început să plâng…”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Smiley, poveste neștiută ce are legătură cu familia lui! Tatăl artistului a suferit un accident cerebral, iar mama lui nu a vrut să-i spună!

Smiley, poveste neștiută! Artistul a trecut printr-o mare suferință despre care nu a vorbit până acum. Ei bine, acesta și-a deschis sufletul în fața lui Damian Drăghici, la podcast, unde a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și acesta care are legătură cu tatăl lui.

Cum a reacționat Smiley când a aflat că tatăl lui a făcut accident cerebral?

Smiley povestește despre legătura dintre piesa „Confesiune” și episodul cu tatăl său.

Ai spus că era o piesă foarte importantă pentru tine, care a fost motivul?”, îl întreabă Damian Drăghici în podcast.

Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. 

În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ”Scrie, scrie, scrie!”. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: ”Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, i-a răspuns Smiley.

Damian Draghici a reușit însă să scoată de la Smiley povești atât despre carieră, adolescență, cât și din viața personală.

RECLAMA 8

Sursa: ciao.ro

Loading