Soc total la Antena 3! Mircea Badea, arestat. Cum s-a putut intampla asa ceva

Telespectatorii care au urmarit emisiunea “In gura presei” la Antena 3 au avut parte de o surpriza totala aseara, 3 iunie 2021. Intr-un moment de sinceritate, Mircea Badea a dezvaluit cum si de ce a fost arestat, in Anglia, cu ceva ani in urma.

Totul a fost din cauza unei erori, iar arestarea s-a petrecut ca-n filme! Realizatorul de la Antena 3 a fost ridicat de trupele de interventie. Dupa 12 ore, autoritatile britanice si-au dat seama ca este doar o incurcatura si l-au condus din nou la aeroport.

Soc total la Antena 3! Mircea Badea, arestat

Este pentru prima data cand Mircea Badea povesteste aceasta intamplare iesita din comun. Prietenii lui glumesc si acum pe seama lui, ori de cate ori ajunge pe aeroport in Londra.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Va spun, asa, pe scurt: pe mine m-au arestat odata in Anglia. Nu am povestit niciodata asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team sa ma aresteze si in vreo 12 ore s-a lamurit situatia si cu aceeasi masina m-au dus inapoi in aeroport.

Dupa interogatoriu mi-au luat ADN-ul si a venit un cetatean cu trusa speciala. Iti baga pe interiorul obrazului un fel de periuta cu care te racaie un pic. Adica nu se ia asa pur si simplu. Nu, taticule! Deschizi gura si, pe interiorul obrazului, iti ia cu o periuta aspra.

Citeste continuarea pe Newscaffe.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos