Șoferița care a ucis două fete în București consumase alcool. Propunere pentru modificarea Codului Rutier

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Şoferiţa care a ucis două fete în București consumase alcool și s-a urcat beată la volan, deși inițial le-a spus anchetatorilor că a strănutat şi a încurcat pedalele mașinii.

Șoferița care a ucis două fete în București consumase alcool înainte de a se urca la volan și să producă tragicul accident din cartierul Andronache.

Femeia care le-a accidentat mortal pe cele două fete de 6 și 20 de ani avea o alcoolemie de 0,6 grame per litru alcool pur în sânge, anunţă România TV.

Procurorii urmează să decidă când va fi reaudiată şoferiţa, deoarece, în primă fază ea a fost lăsată în libertate, procurorii spunând că era în stare de șoc și că era rănită după ce fusese bătută de rudele fetelor pe care le-a ucis.

Potrivit surselor judiciare citate de Hotnews, femeia are permis de conducere pentru categoria B din anul 2006, însă le-a spus anchetatorilor că nu conduce în mod constant.

După tragicul incident, un parlamentar vrea să modifice Codul Rutier. Deputatul USR-PLUS Cătălin Teniță a anunțat că vrea să se implice ”pentru a face ceva”, după ce – susține el – a avertizat ”de mai multe ori că deschiderea autostrazii, care deversează trafic de viteză pe acele straduțe înguste, cuplată cu lipsa unui parc în zonă este absolut criminală”.

Parlamentarul este de părere că este necesară o dezbatere despre limitele de viteză în toate zonele din intravilian, ”pe străduțe înguste, de câte o bandă, cu trotuare inguste de o parte și de cealaltă”.

RECLAMA 8

Poliția Capitalei a aplicat duminică seară amenzi în valoare de 23 000 lei în București în cadrul unei acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Citeste continuarea pe b365.ro

Loading