DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Șoferul care a ucis doi tineri pe trotuar, în Baia Mare, era drogat. Vlad şi Cristian mergeau la colindat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Apar detalii teribile în cazul tragediei produse, în ziua de Crăciun, pe o stradă din Baia Mare, unde trei tineri care mergeau la colindat și voiau să urce într-un taxi au fost spulberați de o dubă. Doi dintre ei au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit și transportat la spital.

Accidentul s-a produs la intersecția bulevardelor Traian cu Republici din Baia Mare.

Din primele informații, șoferul dubiței circula cu viteză foarte mare prin oraș, peste 100 km/h, când a intrat pe contrasens, a lovit taximetrul, pe care l-a proiectat într-un stâlp, şi i-a spulberat pe cei trei prieteni care mergeau la colindat.

În urma impactului, Vlad și Cristian, cu vârste de 25 și 30 de ani, au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit și i s-au acordat îngrijiri medicale.

Şoferul dubiţei, testat pozitiv la cocaină

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, care au demarat operațiunile specifice.

El a fost reținut pentru 24 de ore şi astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articol inegral + video ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde