DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

SONDAJ: Credeți că autoritățile se puteau mobiliza mai bine în cazul copilului dispărut găsit mort, la Arad?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sebastian Ionel Corbei, un copil în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă la începutul lunii ianuarie. Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat. Poliţişti, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune, nimic nu a dat vreun rezultat. Din păcate, trupul fără viaţă al micuţului a fost descoperit ieri, de un cioban, într-un hăţiş.

Vă invităm să răspundeţi în sondajul de mai jos, dacă autorităţile s-ar fi putut mobiliza mai bine pentru căutarea şi găsirea copilului.

[yop_poll id=”1″]

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde