Sorin Grindeanu vrea ca statul român să aibă o aeronavă oficială: ”Cred că e necesară această cheltuială”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că este necesar ca statul român să aibă o aeronavă oficială care să deservească Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi celelalte instituţii ale statului.

Sorin Grindeanu vrea ca statul român să aibă o aeronavă oficială. Declarația ministrului Transporturilor, a venit la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a mers într-o vizită oficială în Japonia cu un avion Boeing 737-900ER(BBJ) Global Jet, închiriat din Luxemburg.

Sorin Grindeanu vrea ca statul român să aibă o aeronavă oficială

„O chestiune pe care statul român, din punctul meu de vedere, trebuie să o rezolve şi îmi asum acest lucru, chiar dacă voi atrage critici. La fel cum alte state din lumea aceasta au o aeronavă oficială, eu cred că şi statul român e necesar să aibă aşa ceva, care să deservească Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi celelalte instituţii, pentru că de foarte multe ori, poate e cazul şi acum, la această vizită (a preşedintelui Klaus Iohannis în Japonia – n.r.), inclusiv dumneavoastră, presa, când mergeţi în anumite deplasări, cred că ar fi mult mai facil să se întâmple în mod organizat şi împreună cu toată delegaţia oficială. Eu cred că e un standard pe care trebuie să îl atingem şi noi şi e nevoie de aşa ceva”, a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *