Sorin Oprescu, la Atena: Pentru „dă-l pe goarnă pe primarul general şi pleci acasă”, sunt condamnat la 10 ani de închisoare

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a făcut mai multe declaraţii în faţa instanţei de la Atena, înainte de a fi eliberat.

Sorin Oprescu a menţionat în faţa judecătorului că în România îi vor fi respinse căile de atac rămase la dispoziţie, dar a spus şi că a fost şocat să afle că a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

„Am câştigat cursa pentru primar general ca independent, nu ca membru al unui partid. Nu am avut stăpân, domnule preşedinte. Ceea ce am făcut, am făcut pentru neamul meu, fără să ţin seama de rugăminţile, cu ghilimelele de rigoare, politice. Plătesc acum această nesupunere. Perioada anilor 2013-2016 se caracterizează prin cuvântul cheie „denunţător”. Clasa politică a început să dispară, direct în puşcărie. Euforia era aşa de mare, dle preşedinte, încât îmi aduc aminte o declaraţie a preşedintei ÎCCJ din România, că judecătorii sunt de aceeaşi parte a tranşeei cu procurorii”, a declarat Sorin Oprescu în faţa instanţei de la Atena.

„Dacă mă veţi trimite înapoi, lumea se va mira de ce îmi sunt refuzate căile de atac”

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 152 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.