Sorin Oprescu, umilit de CTP: „O rușine pentru Capitală! Nici măcar nu știe să fure”

CTP l-a luat încă o dată în râs pe Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureștiului, condamnat la închisoare cu executare. 

Gazetarul și-a amintit un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, când cei doi au discutat față în față. Pe jurnalistul CTP l-a amuzat teribil incoerența lui Sorin Oprescu, dar și faptul că nici măcar la furat nu s-ar pricepe, potrivit analistului de la Digi24.

„Primarul Oprescu… Râd, pentru că am avut ocazia să stau de vorbă cu acest domn, să spunem în privat, deși nu eram în privat, că nu eram la mine acasă, eram la redacție, la ‘Adevărul’. A venit pe acolo de câteva ori în perioada în care era foarte agitat politic, în PSD, se apuce funcții, candida la Primărie, candida și pe la alte funcții pe acolo și în general, politicienii când aveau o perioadă din asta de forfotă, de vânzoleală electorală, veneau la mine. Din toate partidele.

Domnule, rar am văzut așa ceva. Deci, eu i-am zis așa: omul ăsta era un răcnéte, nu răcnete, un răcnéte. Deci, chiar și când era cu mine în birou, eram numai noi doi, se monta din când în când și începea să spună câte o chestie: Așa nu s-o mai poate, domnule! Și avea niște chestii (grimase – n.r.) de aici, de undeva: Așa nu s-o mai poate, domn’e, în Bucureștiul ăsta, s-a dus totu’ dracului, trebuie să luăm măsuri!\

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 75 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.