SOS România a votat! Diana Șoșoacă va candida la alegerile prezidențiale din România

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Este oficial! Diana Șoșoacă va fi candidatul SOS România la alegerile prezidențiale! Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit astăzi, 24.06.2024, la Poiana Braşov, a decis cu unanimitate de voturi candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an.

Totodată, Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România a decis în unanimitate aderarea formaţiunii la Grupul ”Suveraniștii” din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul Comitetului Național al Partidului S.O.S. România s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare și s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Cursa pentru alegerile prezidențiale se încinge cu amazoane! Dacă prima candidată a fost Viorica Dăncilă, în 2019, acum, în 2024, două femei și-au făcut oficial curaj. Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a anunțat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale.

Elena Lasconi, candidată la șefia USR, visează și ea scaunul lui Iohannis și are o agendă pro LGBT

“Nu o să candidez decât dacă o să am sprijin din partea secretarului general și la Biroului Național. Mai durează o săptămână până ne lămurim și atunci voi lua o decizie. Asta e și definiția unui bun creștin, iubirea de aproape nu e condiționată. Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil. Ăsta e secretul unui politician”, a declarat Elena Lasconi la Realitatea TV.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *