Şoşoacă face praf BOR de dragul lui ÎPS Teodosie: La buget sunteţi toţi primii, dar când e vorba de luptă, fugiți şi vă ascundeţi ca şerpii!

Senatoarea Diana Şoşoacă a luat foc după ce BOR, prin vocea purtătorului de cuvânt Vasile Bănescu, s-a luat de ÎPS Teodosie, după ce ierarhul şi-a arătat admiraţia petru Vladimir Putin.

Şoşoacă spue că ÎPS Teodosie este singurul care luptă petru români.

Mesajul Dianei Şoşoacă

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei presupun că își adresează și sieși și Patriarhiei aceste reproșuri, nu? Că nu-mi aduc aminte safi luat atitudine vreodată în timpul pandemiei pentru apărarea drepturilor și libertăților românilor, a liberului acces la credință, pentru apărarea drepturilor oamenilor de a fi înmormântați creștinește? Unde erati dle Bănescu, unde era Patriarhia când ați închis la ordin bisericile si nu ați făcut slujbe de Paște in urmă cu 2 ani? Unde erați când nu se împărtășeau credincioșii? Unde erați când oamenii erau aruncați in saci de plastic ca niste animale zdrobite pe marginea drumului si nu aveau acces nici la slujbe? Acum plangeti mortii din razboaiele altora? Ce ati facut pentru mortii noștri ? Ce atitudine ati luat pentru apărarea românilor? Cum va permiteti sa faceti observații in Săptămâna patimilor când nu ați luat nicio atitudine timp de 2 ani si jumătate pt a apăra românii? De drama poporului român când vă va păsa , dle Bănescu? De drama României când vă va pasa? Așa cum o fi IPS TEODOSIE, ESTE UNICUL INALT IERARH CARE A LUAT ATITUDINE FĂȚIȘA IMPREUNA CU NOI IMPOTRIVA ABUZURILOR SI NEDREPTĂȚILOR DIN ROMANIA!!! Voi unde ati fost? Că la buget sunteti toti primii, dar cand e vorba de lupta, fugiți si va ascundeti ca serpii! Mare dreptate avea IISUS!

CITESTE INTEGRAL PE CETATEANUL.NET

 483 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.