DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

“Spartacus Idolul Fetelor”, condamnat la închisoare după ce le-a promis polițiștilor că îi “răstoarnă”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vasile Badea, cunoscut ca “Spartacus Idolu Fetelor”, lider al “revoluţiei” de Paşte din cartierul Rahova, de anul trecut, a fost condamnat la 5 ani și două luni de închisoare de Judecatoria Sectorului 5. 

  • Sute de polițiști și jandarmi au intervenit în cartierul Rahova, anul trecut, în prima zi de Paște.
  • O petrecere a degenerat într-un scandal uriaș.

În vara anului trecut, Vasile Badea a fost trimis în judecată, alături de alte şapte persoane, pentru incidentele violente în care au fost implicaţi în duminica de Paşte, în cartierul Rahova din Bucureşti.

“Spartacus Idolu Fetelor” a fost acuzat pentru şase infracţiuni de ultraj, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru distrugere.

Pentru aceleaşi infracţiuni au fost trimiși în judecată Badea Oradea, Stângaciu Ştefan, Constantin Gigi, zis “Bertolon”, Lider Nicuşor, zis “Crecea” şi Ion Gloria, zisă “Târţa”.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde