DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Speriat că are un hoţ în casă, un tânăr din Satu Mare a chemat Poliţia, dar era doar amantul soţiei. S-au bătut, apoi, în faţa Poliţiei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un tânăr din Satu Mare s-a întors acasă pe neaşteptate şi mare i-a fost surpriza când a auzit zgomote din interiorul apartamentului. Convins că nu are cine să fie acasă în acel moment, el nu s-a pierdut cu firea şi a sunat imediat la Poliţie, anunţând că are un hoţ în casă.

Intrusul era doar amantul soţiei, care nu venise la furat

Trei maşini de Poliţie au intervenit la apelul omului, pe strada Someşului, colţ cu bulevardul Independenţei, din Cartierul Micro 17. Prins în apartament şi interogat de poliţişti la faţa locului, intrusul a mărturisit că nu venise să fure nimic, dar că era acolo pentru soţia tânărului care anunţase Poliţia, fiind amantul acesteia.

Ambele părţi implicate au fost conduse la Poliţie, pentru identificare şi declaraţii, iar înainte de audieri, amantul, în vârstă de 35 de ani şi soţul femeii, în vârstă de 33 de ani, s-au luat la bătaie în faţa sediului de Poliţie.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 129 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos