DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Stai la bloc și faci asta? Ce amendă riști să primești dacă te pârăsc vecinii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Vești proaste pentru constănțenii care obișnuiesc să întindă rufele la uscat pe balcon. Conform unui regulament adoptat de Primăria Municipiului Constanța, locatarii care își întind rufele pe balcon ar putea primi amenzi usturătoare.

Amenzi pentru cei care întind rufele pe balcon

Constanța este orașul care în fiecare vară este luat cu asalt de către turiștii care vor să vadă marea. Începând cu prima lună de căldură, mulți români își îndreaptă atenția către litoralul românesc unde merg cu familia sau prietenii. Din acest considerent, autoritățile au luat o decizie de bun augur pentru turiști, dar deranjantă pentru mulți dintre localnici.

Aceștia din urmă nu vor mai avea voie să întindă rufele la uscat pe balcon, în văzul  tuturor. Desigur este cazul balcoanelor deschise. Interdicția face obiectul unui regulament care vine la pachet și cu amenzi usturătoare.

Primăria Municipiului Constanța a elaborat un regulament care prevede mai multe contravenții și amenzi diferențiate între persoanele fizice și persoanele juridice.

Amenzi de până la 2500 de lei

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 587 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos