Sume infime! Cât plătea Dan Diaconescu ca să facă sex cu cele două gemene minore din dosar

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Apar noi informații pe surse în dosarul omului de televiziune Dan Diaconescu, care a fost reținut peste 24 de ore sub acuzația că ar fi întreținut relații sexuale cu minore. Dan Diaconescu a agățat minorele la un hotel deținut de Mohammad Murad și le-a convins mai apoi să facă sex cu el.

Sumele plătite erau infime

Sumele plătite de Dan Diaconescu minorelor erau cuprinse între 300 și 400 de lei pe partidă, departe de sumele extravagante pe care ar fi fost de așteptat să le plătească un om cu posibilitățile lui financiare. Chiar și așa, fetele nu au fost nemulțmite de bani, ci de faptul că erau tratate urât, așa că au decis să îl filmeze și să îl șantajeze. Conform unor informații pe surse, Dan Diaconescu ar fi fost reclamat la poliție de unchiul celor două gemene, care este acuzat de trafic de droguri și care ar fi făcut acuzațiile ca să obțină o pedeapsă mai ușoară.

CITESTE integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *