DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Survivor România live stream 20 februarie 2021 live stream. Scandalul cu Zanni continuă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Survivor România live stream 29 februarie 2021 live video poate fi urmărit și live stream online și live video pe mai multe platforme. Sunt mai multe platforme care difuzează Kanal D în mod gratuit, și multe dintre ele funcționează și pentru românii din străinătate.

Scandal uriaș vineri seară la Survivor, iar sâmbătă continuă discuțiile!

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată.

Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, i-a spus Zanni colegei sale, Elena Marin, vineri seara.

La auzul acestor vorbe, Cătălin Moroșanu a explodat, aruncând vorbe grele!

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool chipurile.

Eu am experiență de viață și vă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Faimosul Cătălin Moroșanu.

Urmărește Survivor live video, ediția din 20 februarie 2021

Ediția Survivor România de sâmbătă, 20 februarie 2021, poate fi urmărită pe siteul Kanal D în secțiunea Live, unde este Survivor Live Stream. Dacă sunt prea mulți utilizatori și siteul se blochează, mai ai câteva variante unde poți urmări emisiunea live Survivor 2021.

Una dintre aceste variante este Digi România care pune la dispoziție platforma digionline.ro, unde te autentifici folosind codul de client de pe factură. Odată intrat vei găsi emisiunea Survivor live stream pe Kanal D.

Survivor România – sezonul 2, live stream online pe telefonul mobil/smartphone

Continua sa citesti pe Huff.ro

 233 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos