DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

SUSPICIUNE DE ȘOC ANAFILACTIC DUPĂ VACCINUL ANTI-COVID, LA CLUJ. O ANGAJATĂ A UNUI CĂMIN DE VÂRSTNICI DIN GHERLA A FOST TRANSPORTATĂ DE URGENȚĂ LA SPITAL

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O angajată de 55 de ani a unui cămin de vârstnici din Gherla a fost transportată miercuri de urgență la spitalul municipal, după ce ar fi suferit o reacție adversă la vaccinul anti-COVID.

În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”a declarat angajatul respectiv, pentru ziarul local Foaia Transilvană.

Managerul spitalului exclude posibilitatea unui șoc anafilactic

Managerul Spitalului Gherla, Rodica Somlea, infirmă ipoteza apărută în presa locală, și anume șocul anafilactic, conform Gândul.ro.

„Ce vă pot spune este că doamna a ajuns la noi conștientă și a fost adusă cu ambulanța de la căminul de bătrâni. Nu are probleme de naturală neurologică, pentru că a fost consultată și de un medic intern și de cel neurolog. Funcțiile vitale au valori normale. Eu nu vă pot spune dacă a fost sau nu vaccinată. Nu am întrebat-o asta”, spune managerul Rodica Somlea.

Sursa Cancan.ro

 117 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos