Sustine proiectul StopBullyRomania & RomaniaTaraMea

Proiectul StopBullyRomania este un proiect NON-GUVERNAMENTAL ce nu are nici un sponsor sau parteneriat cu un brand anume.

RomaniaTaraMea s-a alaturat in sprijinul acestei campanii prin intermediul mass-media pentru a publica cazurile grave sau mai putin grave despre tot ceea ce se intampla in Romania.

Fiind o campanie care nu este sprijinita din nici un punct de vedere, singura sursa de venit pentru platirea domeniilor, gazduirei, autorilor, celor care dau informatii despre cazuri, drumuri facute la diverse cazuri, implica foarte multe costuri, iar veniturile vin din reclamele Google.

Daca doriti sa ne sustineti in continuare va rugam sa accesati una din reclamele afisate pe site-ul nostru o data la 24 de ore, reclamele fiind sigure, fara virusi sau continut pornografic.

Daca doriti ca proiectele noastre sa prospere, sa mearga mai departe va rugam sa ne sustineti zilnic cu un click pe reclamele Google.

Va multumim!

Conducerea,

StopBullyRomania & RomaniaTaraMea

Comentarii Facebook

Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos
Acest proiect NU este finantat de nimeni, singura sursa provine din Reclamele Google! Sustine proiectul cu 1 click pe reclama Google. 
Reclame 100% sigure!