DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tânăr care ar fi trebuit să fie în carantină, găsit în mall, la plimbare, fără mască. Ignoranţa l-a costat foarte scump

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Jandarmii din Sibiu au avut o surpriză de proporţii, după ce au observat un tânăr fără mască plimbându-se prin mall-ul din Şelimbăr. Apropiindu-se, aceştia i-au atras atenţia că nu poartă mască şi nu respectă regulile, apoi l-au legitimat.

Fără mască, fără griji, la plimbare prin mall

Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor, când au fost informaţi că persoana respectivă trebuia să se afle în carantină la domiciliu, începând cu 21 decembrie.

“Un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Timiș a fost identificat de jandarmii sibieni în zona centrului comercial din Șelimbăr, întrucât nu purta masca de protecție. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul figura ca persoană carantinată la adresa de domiciliu începând cu data de 21 decembrie. Persoana în cauză a fost condusă la locația aleasă pentru carantinare din localitatea Mârșa și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 4000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantină și nepurtarea măștii de protecție”

Sursa ObservatorNews

 147 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos