DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tânăr din Dej, filmat în timp ce se aruncă într-un lac îngheţat pentru a salva un căţel

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gest eroic al unui bărbat din Dej. Acesta a salvat un căţel de la înec, după ce patrupedul a ajuns în apele îngheţate ale unui lac. În imaginile trimise pe Fii Observator se poate vedea cum tânărul se dezbracă şi se aruncă în lacul îngheţat, în încercarea de a salva câinele.

  • Un căţel a fost salvat dintr-un lac îngheţat
  • Incidentul a avut loc în Dej

Potrivit persoanei din Dej care ne-a trimis imaginile, o femeie împreună cu copilul şi un câine se plimbau pe lângă lac. La un moment dat, patrupedul sare în lacul înghețat și nu mai poate ieși.

Tânărul încearcă să salveze patrupedul, prima dată cu o sfoară, iar când încercarea de salvare nu dă rezultate, se dezbracă de haine și se aruncă în lac de unde scoate câinele, aproape înghețat.

Deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, căţelul a avut încredere în bărbatul care a coborât pentru a-l scoate din apă. Omul a reuşit să ajungă la patruped, a spart gheaţa din jurul câinelui şi l-a adus în siguranţa la mal.

Citeste continuarea pe ObservatorNews

 143 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos