Tânăr ucis pe trecere, în Bistriţa, aruncat în aer şi călcat de 2 maşini. Tatăl băiatului tocmai trecea prin zonă, îngrozit în momentul în care şi-a recunoscut fiul

Un tânăr şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni, la Bistriţa, după ce a fost lovit de două maşini, una de pe fiecare sens de mers. Prima maşină l-a aruncat pur şi simplu în aer pe tânărul care traversa pe trecere, iar a doua a trecut peste el.

În tot acest timp, un bărbat, care se îndrepta spre casă, pe jos şi se afla în imediata apropiere a evenimentului s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, descoperind cu groază că victima era chiar fiul său. În imagini se poate observa cum niciunul dintre şoferi nu pare să încetinească în preajma trecerii pentru pietoni.

Groază pentru un bărbat care s-a dus să ajute victima

Crăciunul nu va fi sărbătorit în acest an, de o familie din Sigmir, Bistriţa, veselia cu care ar fi trebuit să întâmpine Sărbătorile transformându-se în lacrimi şi disperare, după ce un tânăr a fost ucis pe trecerea de pietoni.

Ca într-un film de groază, exact în momentul în care tânărul era ucis pe trecere, trecea prin zonă tocmai tatăl său, care se îndrepta spre casă. Omul s-a dus să vadă ce s-a întâmplat şi poate chiar să dea primul ajutor, însă a constatat că victima era chiar…fiul său.

Sursa ObservatorNews

 87 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.