DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tânăra care s-a ras în cap, prefăcându-se bolnavă de cancer, pentru a face rost de bani din donaţii, închisoare pentru 5 luni în Anglia

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O femeie în vârstă de 29 de ani care s-a prefăcut că are cancer şi s-a ras în cap pentru a-şi convinge prietenii şi cunoscuţii că este bolnavă în stadiu terminal, totul pentru a primi suma de 8.5000 de lire, a primit sentinţa de 5 luni de închisoare. Femeia a făcut totul pentru a face rost de bani ca să-şi plătească nunta de vis.

  • A primit sentinţa de 5 luni de închisoare.
  • Trebuie să restituie o donaţie de 2.000 de lire sterline.

Toni Standen, în vârstă de 29 de ani, din Widnes, Cheshire, a inventat o poveste potrivit căreia fusese diagnosticată cu cancer în stadiu terminal pentru a face rost de bani. Le-a spus tuturor mai avea doar două luni de trăit.

Astfel, prietenii săi au lansat o pagină de strângere de fonduri pentru a o ajuta atât pe ea, cât şi pe partenerul ei James să aibă „nunta pe care o merită”. Era „ultima ei dorinţă”, iar cei dragi nu şi-au dorit decât să îi îndeplinească visul înainte de moarte.

Toni Standen s-a prezentat miercuri, 23 decembrie, în faţa unei instanţe judecătoreşti din Chester şi a pledat vinovată pentru fraudă. A primit sentinţa de 5 luni de închisoare şi trebuie să restituie o donaţie de 2.000 de lire sterline făcută de un om de afaceri local.

Sursa ObservatorNews

 119 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos