Tânărul care amenința de 2 ore că se aruncă de la etaj a sărit în gol. Paramedicii au început să-l resusciteze

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat de aproximativ 25 de ani, care amenința că se aruncă de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje, pe Strada Lăcrămioarei din București, a sărit în cele din urmă în gol. La fața locului se află mai multe echipaje de urgență, care încearcă acum să îi salveze viața.

Update 12:44: Tânărul a sărit de pe acoperișul clădirii, după aproape două ore de amenințări. Paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului.

Știre inițială: Se pare că bărbatul ar avea probleme de ordin sentimental, fiind părăsit de iubită. Nu a avut revendicări materiale.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip punct de comandă, iar acum încearcă să-l convingă pe individ să coboare jos în siguranță. În apropiere de el se află și cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, care așteaptă momentul oportun pentru a acționa.

Citeste continuarea pe ObservatorNews

Loading