Tatăl din Suceava care și-a bătut fiul cu scândura a fost plasat sub control judiciar. Mama și ceilalți copii, duși la un centru social

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bărbatul din judeţul Suceava, care apare într-o filmare în timp ce își lovește violent copilul, cu o bucată de lemn, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit polițiștilor suceveni, soţia şi copiii agresorului au fost plasaţi în Centrul Social pentru Victimele Violenţei Intrafamiliale din Gura Humorului. Mama băiatului spune că nu-şi mai aduce aminte de incident, a negat totul şi a refuzat să depună plângere.Volume 90%

În imagini se vede cum mama asistă la toată scena, fără să sară în ajutorul celui mic. Agresorul ar avea și antecedente penale. Acesta a stat opt ani în spatele gratiilor, după ce și-ar fi violat fiica vitregă și a fost eliberat din pușcărie în urmă cu doi ani.

”La data de 14.01.2021, inculpatul M. M. se afla la domiciliu împreună cu toţi membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve nişte exerciţii pe care le avea ca temă pentru acasă. Minorul a întâmpinat dificultăţi în rezolvarea exerciţiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forţa braţelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână şi folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor şi al membrelor, cauzându-i acestuia suferinţe fizice. La desfăşurarea acestui eveniment au asistat toţi membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresaţi şi ei la rândul lor”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit procurorilor, la scenele violente au participat mai mulți din membrii familiei. 

”Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alţi membri ai familiei, precum şi la reprezentanţi ai Compartimentului Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comuna Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliţie competente. Ca măsură de protecţie a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituţionalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenţei Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu inculpatul”, au mai precizat procurorii.

Sursa Digi24.ro

Loading