Top 10 vedete care au fost surprinse în ipostaze indecente în public. Cine se află pe primul loc

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

De-a lungul anilor, mai multe vedete au fost luate de val în preajma partenerilor de cuplu și au renunțat la inhibiții. Numeroase persoane publice au fost surprinse de paparazzi în timpul unor ipostaze indecente.

Top 10 vedete care au fost surprinse în ipostaze indecente în public. Cine se află pe primul loc

Pasiunea nu cunoaște limite când vine vorba de îndrăgostiți. Numeroase vedete din România au fost surprinse în timp ce făceau dragoste sau își dădeau frâu liber sentimentelor fără a ține cont că sunt în public, iar Ciao.ro a făcut un clasament cu acestea. . Primii pe lista se află Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu. În trecut cei doi au format un cuplu și nu putem uita momentul în care au fost surprinși de paparazzi în timpul unei partide de amor în pădurea Băneasca din Capitală.

De asemenea, Irinel Columbeanu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a fost surprins în timp ce se iubea cu Florina Salalidis în mașină, dar și alături de Monica Gabor, într-un restaurant. Andreea Bălan nu a scăpat nici ea de această ipostază. Blondina a fost surprinsă în timp ce făcea amor cu iubitul său american chiar în mare. Nici cuplul Radu Vâlcan și Adela Popescu nu au scăpat neprinși. Cei doi au fost văzuți în timp ce își consumau iubirea la malul mării pe un șezlong.

Romică Țociu, prins în fapt

Daniela Crudu și Pepe se cunosc de foarte mult timp, dar cu toate astea o imagine în care apar cei doi, a șocat întreg publicul. În imagine se vede cum fosta asistentă Tv apare în sânii goi, alături de cântăreț. Deja se știe că mulatra Lorette este o femeie lipsită de inhibiții, care își asumă orice. Ei bine, aceasta a fost surprinsă alături de iubitul său în ipostaze incendiare pe plajă. Dorian Popa și iubita sa nu-și ascund dragostea nici în public. Cei doi au fost surprinși în timp ce își declarau dragostea într-un mod mai intim.

Sursa articol Redactia.ro

Loading