DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Top 5 zodii care iubesc drama, certurile și scandalurile: Scorpion…

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Toți nativii zodiacului traversează perioade sau scurte momente în care sunt irascibili și pot transforma orice discuție într-una cu iz de polemică. În ciuda acestui fapt, printre nativii celor douăsprezece zodii, cât există în zodiac, există cei din cinci zodii pentru care ai putea spune că certurile și dramele le aduc cele mai mari satisfacții.

Nativii din cele cinci zodii, respectiv Scorpion, Pești, Leu, Vărsător și Balanță, își doresc ca întotdeauna dreptatea să fie de partea lor, iar, din acest motiv, uneori apelează la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția asupra lor. Citind în continuare puteți afla mai multe detalii despre firea războinică a acestora și cum se manifestă într-o situație volatilă:

  1. Nativii Scorpion nu întâmplător se află pe primul loc. Aceștia iubesc dramele mai mult decât orice și ai senzația că aceștia fac intenționat de cele mai multe ori pentru a ajunge protagoniștii unei drame. Orice cuvânt care nu le convine poate fi un motiv pentru ei. Adesea, acești nativi îi tratează cu indiferență pe cei care greșesc în fața lor însă cel mai des ripostează creând situații inconfortabile pentru cealaltă persoană implicată.
  2. Pești. Pe locul al doilea al topului cu nativii din zodiile care iubesc drama și certurile se află vertiginos nativii Pești, caracterizați de un orgoliu exacerbat. Atunci când chiar și un cuvânt al interlocutorului nu le mângâie orgoliul, aceștia rup legătura definitiv, iar prin comportamentul lor ai putea avea senzația că nu ați fost niciodată prieteni. Le place atenția născută din curiozitatea oamenilor față de motivele care au dus la rupturile produse de ei.
  3. La mijlocul topului de află nativii Leu, de asemenea mari iubitori de certuri și scandaluri. Acești nativi sunt foarte sensibili și nu vrei să te pui cu ei. Chiar și o glumă pusă pe seama lor sau o vorbă nelalocul ei le oferă circumstanțe atenunante să îi vâneze pe cei implicați la discuție. Odată ai trasat, cel puțin în perspectiva lor, diagonalele unei discuții în contradictoriu care nu îi pune pe ei într-o lumină favorabilă, vor căuta orice oportunitate să te atage și cumva să te facă să regreți că te-ai pus cu ei.
  4. Vărsător. Tot în acest top, însă, e drept că mai pe la sfârșit, se află și nativii Vărsător, cărora nu neapărat certurile le plac, cât le place drama. De câte ori cineva le combate ideile sau nu este toată lumea de acord cu ei, nativii Vărsător se transformă într-o victimă, victima nedreptății, din punctul lor de vedere. Drama pe care o creează atunci când se ivește ocazia este cea de care se folosesc pentru a primi atenție și a-i convinge pe oameni că părerea lor este mai valoroasă…
  5. Balanță. Pe ultimul loc se află nativii Balanță, cărora nu putem spune că le plac certurile, însă nu fac nimic pentru a le evita. Acești nativi sunt firi irascibile și absolut orice cuvânt poate fi volatil. Cu nativii Balanță trebuie să îți alegi cu grijă cuvintele, să nu insiști asupra anumitor aspecte atunci când te-au refuzat și, mai important decât atât, să te retragi atunci când simți că pământul îți fuge de sub picioare, deoarece nimic nu îi stârnește mai tare decât o persoană care pune paie pe foc.

Sursa articol Yvee

 251 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos