DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Totul pentru aderarea la UE! După întâlnirea cu Kovesi, Zelenski anunță aprobarea Programului de Stat Anticorupţie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, sâmbătă, într-un nou discurs, că în acest an cooperarea Ucrainei cuu instituţiile europene va fi şi mai semnificativă, pentru a se “pregăti în mod activ totul pentru aderarea ţării la Uniunea Europeană”.

Zelenski a mai precizat că guvernul ucrainean a aprobat sâmbătă Programul de Stat Anticorupţie.

Reuniunea Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale din Ucraina tocmai s-a încheiat la Lviv. A fost o adunare foarte reprezentativă astăzi. Au fost şefi ai autorităţilor centrale şi locale, reprezentanţi ai autorităţilor guvernamentale şi ai comunităţilor locale. Din toată ţara noastră – din toate regiunile, din toate părţile. Principalele subiecte sunt securitatea, energia, protecţia socială, problemele financiare. Anti-corupţie. Tot ceea ce este necesar pentru o mai mare putere a instituţiilor noastre şi pentru o mai mare securitate a poporului nostru – în toate sensurile cuvântului „securitate”. S-a convenit astăzi că deja în martie Cabinetul de Miniştri va pregăti deciziile de care comunităţile noastre au nevoie pentru sustenabilitatea bugetului. Modificări relevante ale Legii bugetului de stat al Ucrainei vor fi propuse Radei Supreme. Astăzi, Cabinetul de Miniştri a aprobat Programul de Stat Anticorupţie în şedinţa sa, care de fapt a fost combinată cu şedinţa Congresului. Aceştia sunt paşi sistemici care vor oferi statului mai multă transparenţă, iar societăţii mai multe oportunităţi de a interacţiona cu statul”, a afirmat Volodimir Zelenski.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde