DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tragedia continuă la Matei Balș. Încă un pacient ars a decedat. Bilanțul ajunge la 12 decese

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tragedia de la Matei Balș a fost unul dintre cele mai groaznice evenimente din ultima perioadă. Deși nu este primul de acest fel, toată România a fost cutremurată de ce se întâmplă în acest moment. Inițial, numărul morților a fost unul mic, dar pare că acesta continuă să crească. Astăzi a fost confirmat decesul cu numărul 12 și alte persoane se află în acest moment în stare gravă.

Încă un deces la Matei Balș

Cazul Matei Balș este unul extrem de complicat. Nefericitul eveniment a pus în pericol viețile a numeroși pacienți și a ucis până acum 12. Persoana care a decedat azi se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. După incendiu a fost transferat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Bărbatul în vârstă de 89 de ani era diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și avea multiple afecțiuni asociate. Acesta va fi dus la autopsie pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.

Situația pacienților transferați de la Matei Balș este următoarea, conform Ministerului Sănătății:

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București: 10 pacienți în stare stabilă (1 pacient externat în 2 februarie 2021).

Continuare articol pe Huff.ro

 260 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos