Tragedie în Bârlad. O femeie și fetița ei de 4 ani au murit, după ce s-ar fi intoxicat cu gaze

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O tragedie cumplită s-a petrecut sâmbătă seară în Bârlad, unde o femeie şi fetiţa ei de numai patru ani au murit.

Pompierii au fost chemaţi chiar de tatăl femeii, îngrijorat că fiica sa nu răspunde la telefon.

Când au ajuns la faţa locului, militarii au simţit un puternic miros de gaz şi au spart imediat uşa.

Din păcate, victimele au fost găsite fără suflare, cel mai probabil intoxicate de soba cu care se încălzeau.

Într-un bloc de nefamilişti de la marginea Bârladului s-a dat alarma sâmbătă seară, când locatarii au simţit un puternic miros de gaz, care provenea de la un apartament situat la parter.

Tatăl femeii de 31 de ani care locuia acolo nu reuşea să ia legătura cu aceasta la telefon şi nici la uşă nu i-a răspuns, aşa că a cerut ajutorul pompierilor.

Marius Stanciu, ISU Vaslui„La sosirea echipajului, din apartament s-a simțit un miros de gaz înţepător. După ce au deblocat ușa, în interior au fost găsite două persoane inconștiente. Paramedicii au început manevrele de resuscitare, iar comandantul de echipaj a cerut în sprijin mai multe ambulanțe.”

RECLAMA 8

Două ambulanţe au ajuns rapid la faţa locului.

Dan Ungureanu, Ambulanţă Vaslui„Serviciul de Ambulanță Judeţean Vaslui a fost solicitat să intervină alături de pompieri în localitatea Bârlad la un apartament aflat la parter, unde o femeie nu răspundea la telefon, dar pe geam, ea și fiica ei de patru ani erau văzute pe jos, în locuință.”

Din păcate, echipajele medicale nu au putut face nimic.

Dan Ungureanu, Ambulanţă Vaslui: „După ce pompierii le-au scos din apartament, echipajele au declarat decesul. Orice manevră ar fi fost inutilă, moartea survenind în urmă cu câteva ore. Apartamentul era încălzit cu o sobă conectată la butelie, tocmai de aceea se bănuiește o intoxicație cu monoxid sau gaz metan.”

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Sursa: stirileprotv.ro

Loading