DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tragedie în lumea maneliștilor! A murit un cântăreț celebru

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Lumea maneliștilor este îndoliată! O veste tragică lovește astăzi pe toți iubitorii de muzică. Unul dintre cei mai iubiți artiști a murit în mod fulgerător, la doar 41 de ani. Toată lumea este șocată, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

A murit manelistul George Oprea

George de la Urziceni, așa cum era cunoscut după numele de scenă, a plecat dintre noi în urmă cu doar o zi. Celebrul manelist avea numai 41 de ani, dar de ceva timp se lupta cu o boală gravă. Medicii au făcut tot ce se putea pentru el, dar clarinetistul a pierdut lupta cu viața.

 

În urmă cu mai mult timp, medicii i-au pus un diagnostic necruțător: cancer la plămâni. Acesta a lupta mult timp cu boala și credea că o va învinge , dar se pare că organismul lui nu a mai rezistat.

”Un băiat cu caracter deosebit, un familist, un coleg cu simț de lăutar adevărat, un mare clarinetist, un OM. Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste nenorocirea asta”/ „A murit. Nu pot să cred”, ”Un băiat cu un suflet foarte frumos, o persoană și un coleg deosebit, s-a stins mult prea devreme…”/ ”Ai fost un om bun, cel mai cuminte om pe care l-am cunoscut și un muzicant desăvârșit, prea devreme ai plecat de lângă noi, mult prea tânăr ”, au scris, pe rețelele de socializare, prietenii și cei care l-au cunoscut.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 162 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos