DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tragedie în Maramureș: copil mort, înecat cu jucăria dintr-un ou kinder

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tragedie în comuna Repedea, din Maramureș unde un copil de numai cinci ani a murit după ce s-a înecat cu jucăria dintr-un ou kinder. Totul s-a întâmplat chiar de ziua micuțului. Printre cadouri a primit și un ou de ciocolată pe care l-a desfăcut și l-a mâncat. A fost atras și de jucărie, iar de aici și până la o tragedie a fost doar un pas.

Copil mort înecat cu jucăria dintr-un ou kinder

Un copil de cinci ani din Maramureș s-a înecat cu jucăria dintr-un ou kinder. L-a primit de ziua lui și a găsit înăuntru o mașinuță. Micuțul a început să se joace cu mașinuța, iar la un moment dat ar fi băgat-o în gură. Toată bucuria prilejuită de ziua de naștere a copilului s-a transformat într-un coșmar. Băiețelul s-ar fi înecat cu o roată de la mașinuța pe care a găsit-o în kinder.

Evident, era ceva de foarte mici dimensiuni. Disperați, părinții au sunat la 112 și au chemat ajutor. Echipajul de Ambulanță care a sosit la fața locului a resuscitat copilul încercând să-l readucă în fire. Din păcate, s-a produs inevitabilul, iar copilul a decedat.

Tragedia a avut loc în comuna Repedea din județul Maramureș. Familia care trece acum printr-o adevărată dramă avea doi copii. Din păcate, unul s-a stins într-un mod sfâșietor.

O fetiță s-a sufocat cu jucăria dintr-un ou kinder

Un caz asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut în Toulouse, Franța, unde o fetiță de 3 ani și jumătate a murit după ce s-a sufocat cu jucăria dintr-un ou kinder.

E ar fi înghițit o jucărie cu roți pe care a găsit-o în oul cu ciocolată. Aceasta i-a blocat căile respiratorii iar copila a murit câteva ore mai târziu la spital în urma leziunilor cerebrale cauzate de sufocare.

Potrivit Stirile Pro TV, firma italiana Ferrero care comercializează ouale Kinder a precizat într-un comunicat de presă că este la curent cu “vestea tristă”, dar că “nu este în măsura să confirme sau infirme implicarea mărcii Kinder”.

Citeste continuarea pe HUff.ro

 245 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos