DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tragedie în Sibiu. O fetiță de numai 13 ani s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Se pare că problemele din familie au condus la acest gest extrem al copilei. Cel puțin asta ar reieși dintr-un bilet de adio pe care l-a lăsat.

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O fetiță de 13 ani din Sibiu s-a sinucis și s-a aruncat în fața trenului

Un eveniment dramatic a șocat locuitorii orașului Sibiu. O fetiță numai 13 ani s-a aruncat în fața trenului, luni seara, iar impactul i-a fost fatal. Mecanicul a văzut-o și a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, însă era prea târziu.

Potrivit Antena 3, care prezintă declarațiile unor surse locale, fata ar fi lăsat un bilet, înainte de a comite cumplitul gest. Din acesta reiese că părinții ei s-ar fi aflat în proces de divorț, iar copila nu a știut cu care dintre ei să rămână. Din această cauză ar fi decis să-și pună capăt zilelor.

Cei implicați în anchetă au confirmat incidentul dar nu au oferit detalii despre identitatea fetei sau motivul pentru care aceasta a ales să se arunce în fața trenului.

Poziția oficială a Poliției în acest caz

Tragedia din Sibiu s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir. Mecanicul a sunat la 112 imediat după producerea tragicului eveniment.

Imediat, la fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

Iată comunicatul oficial al celor de la Poliției:

”În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani.

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au comunicat autoritățile.

Sursa: fanatik.ro

 147 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos