DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tragedie în sportul românesc. A murit fostul antrenor al echipei naționale

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tragedie în sportul românesc! Pasionații de hochei au pierdut astăzi un om drag lor. Este vroba despre fostul antrenor al echipei naționale.

Tragedie în sportul românesc! Pasionații de hochei au pierdut astăzi un om drag lor. Ștefan Ionescu, fostul antrenor al echipei naționale de hochei, s-a stins din viață lăsând în urma lui o mare durere.

Federația Română de Hochei pe gheață, mesaj după moartea antrenorului

Vestea tristă a acestei zile a fost anuntață de Federația Română de Hochei, care a postat un mesaj pe Facebook, anunțând decesul fostului antrenor.

„A încetat din viață Ştefan IONESCU, “nea Nelu”, cel care a pregătit echipa națională a României ca antrenor principal. Sub conducerea lui nea Nelu, România a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice de Iarnă: 1976, Innsbruck și 1980, Lake Placid. La Lake Placid, din cele 12 țări participante, România a ocupat locul 7. A fost ultima Olimpiadă de Iarnă la care hocheiul românesc a fost prezent.
Tot sub conducerea sa, echipa României a realizat una dintre cele mai importante performanțe: la Campionatul Mondial din 1976, de la Biel/Bienne, Elveția, a câștigat Grupa B, ceea ce a asigurat participarea României la Grupa A valorică a Camionatului Mondial din 1977, organizat la Viena, Austria. Echipa României a participat alături de reprezentativele: URSS, Cehoslovacia, SUA, Canada, Finlanda, Suedia și Germania. Acestea sunt doar o mică parte din rezultatele de excepție realizate de antrenorul Ştefan IONESCU. Povestirile despre cantonamente, confruntări pe gheață, prietenii … vor fi mai triste …

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 180 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos