DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Traian Băsescu cere carantină totală! Fostul președinte crede că lockdown-ul este singura soluție

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Traian Băsescu continuă să fie o prezență foarte controversată, chiar dacă nu mai deține o funcție de conducere a statului. Fostul președinte al României intervine constant în problemele din țară și face afirmații interesante ori de câte ori are ocazia. În contextul pandemiei, Băsescu susține că doar carantina totală ne poate scăpa, că doar așa vom putea trece peste această criză sanitară.

Traian Băsescu cere un nou lockdown

Traian Băsescu a intervenit de mai multe ori de când a izbucnit pandemia și a propus să fie introdusă carantina totală. Acum, fostul președinte susține că noua tulpină britanică este mult mai agresivă și, având în vedere că a ajuns și în țara noastră, ar trebui să intrăm în lockdown pentru a evita răspândirea acestui virus.

Așa cum carantina este impusă în anumite zone, unde rata de incidență este mare, la fel ar trebui să se procedeze în toată țara, pentru a evita din timp creșterea numărului de infectări.

“Îl vedem pe Vela cum nu-l interesează de măsuri. În condițiile astea, oamenii zic că de ce lor să li se aplice și altora nu. Lockdownul este necesar în momentul de față, dacă vrem să diminuăm numărul morților. Această tulpină este mult mai agresivă, a ajuns de trei luni și în România, deci singura soluție e lockdown.

Până să ne vaccinam, trebuie să stăm cuminți acasă, mai ales că nu avem deocamdată numărul de vaccinuri”, a declarat Traian Băsescu.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 193 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos