Traian Băsescu, somat să evacueze vila de protocol până miercuri. RAAPPS îl ameninţă că va fi scos cu executorul

Traian Băsescu a fost somat să evacueze vila de protocol până miercuri. RAAPPS nu a fost de acord cu nicio păsuire pentru fostul preşedinte al României. În cazul în care nu va respecta ordinul, va fi acționat în instanță pentru a fi scos cu executorul judecătoresc.

Termenul de eliberare a imobilului în care Traian Băsescu îşi are reşedinţa oficială expiră pe 1 iunie, iar dacă fostul şef de stat nu va respecta acest termen, va fi formulată o acţiune de evacuare la instanţa competentă, a transmis Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

RAAPPS aminteşte că termenul de eliberare a imobilului – reşedinţă oficială situat în Bucureşti, str. Gogol nr. 2, Sector 1, transmis lui Traian Băsescu prin notificarea nr. 1.145, expira în 5 zile de la data luării la cunoştinţă de către acesta, respectiv pe 1 iunie.

Sursa citată precizează că, dacă imobilul nu va fi eliberat şi predat, după expirarea termenului menţionat instituţia va formula acţiune în evacuare la instanţa competentă, conform dispoziţiilor legale.

 136 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.