DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Traseul lui Moș Crăciun. Urmărește pe Santa Tracker unde e Moșul

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Moș Crăciun este cel mai așteptat și cel mai iubit personaj din perioada sărbătorilor de iarnă. În fiecare an, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, Moş Crăciun vine cu darurile mult dorite pentru fiecare. Cei care nu mai au răbdare până la primirea cadoului pot să urmărească traseul Moșului pe internet.

Cum putem să urmărim traseul lui Moș Crăciun Suntem deja nerăbdători să îl primim în casă pe Moș Crăciun. Dacă Moș Nicolae a trecut pe la noi, acum deja ne-am pregătit pentru cadourile lui Moș Crăciun. Pentru că știm că are drum lung și trebuie să ajungă la toți copiii din lume, nu vrem să îi pierdem urma și îi vizionăm cu mare atenție traseul. Cum? Iată câteva indicii.

Traseul lui Moș Crăciun În Ajunul Crăciunului, mulţumită tehnologiei moderne, copiii, dar și adulții pot vedea în fiecare clipă unde se află Moş Crăciun în jurului globului cu ajutorul Comandamentului pentru Apărare Aerospațială Nord-Americană (NORAD) și Santa Tracker de la Google Folosind unul dintre cele două trackere ale lui Moș Crăciun, internauții pot vedea în timp real cât mai este până când Moș Crăciun va ajunge la locuințele lor.

VEZI aici traseul lui Moș Crăciun pe NORAD   

VEZI aici traseul lui Moș Crăciun pe Google

Moș Crăciun pe tot globul – în cifre În fiecare an, în ajunul Crăciunlui, îndrăgitul Moș Crăciun pleacă în călătoria sa din Laponia, împreună cu renii săi de încredere.

Este un drum de  aproape 510.000.000 km, cu o viteză de aproape 3000 de km pe secundă. Este o perioadă aglomerată pentru Moş Crăciun care trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut, adică 6424 de case pe secundă.
Citeşte întreaga ştire: Traseul lui Moș Crăciun. Urmărește pe Santa Tracker unde e Moșul

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos