DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tregedie Seul: Aproape 3000 de persoane nu s-au mai întors acasă / Trei chinezi printre cei decedati

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Trei cetăţeni chinezi se află printre victimele tragediei de la Seul, unde autorităţile au anunţat că 3.000 de persoane sunt date dispărute, informeaza news.ro. Presa chineză de stat a anunţat că trei cetăţeni se află printre victime.

Aproximativ 2.900 de rapoarte de persoane dispărute au fost depuse, a declarat Centrul de servicii comunitare Hannam-dong pentru BBC. Familiile celor care au participat la evenimentul de Halloween, dar nu s-au mai întors de atunci, au transmis întrebări la centrul, care se află în zona în care s-a produs accidentul.

Peste 150 de persoane au murit şi alte 82 au fost rănite într-o busculadă produsă la Seul, în cartierul Itaewon, care are străzi în pantă şi strâmte. În cartier se sărbătorea Halloween pentru prima oară după pandemie.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 102 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos