Trump aruncă lumea politică în aer: Corepondențele sale controversate cu Kim Jong Un vor fi publicate

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Donald Trump încă nu a anunţat un acord pentru a scrie o carte de memorii despre perioada petrecută la Casa Albă, dar va publica luna viitoare o a doua carte ce ar include o corespondenţă controversată cu Kim Jong-un, liderul de la Phenian, scrie The Guardian.

Conform primelor informații, e vorba de 150 de scrisori!

Potrivit Axios, care a transmis ştirea joi, “Letters to Trump” va conţine 150 de scrisori private, scrise de-a lungul a mai bine de 40 de ani, de la personalităţi precum Hillary Clinton, Richard Nixon şi Oprah Winfrey. Scrisorile lui Trump cu Kim au fost o sursă considerabilă de controverse.

În 2018, Trump a spus la un miting din Virginia că el şi Kim “am fost cu adevărat duri… şi apoi ne-am îndrăgostit, OK? Nu, într-adevăr, mi-a scris scrisori frumoase şi sunt scrisori grozave”.

Dar scrisorile lui Kim au devenit o sursă de probleme atunci când s-a dovedit că astfel de documente făceau parte din materiale confidenţiale pe care Trump l-a dus la Mar-a-Lago, în Florida, când a părăsit Casa Albă în ianuarie 2021, după revolta de la Capitoliu.

Reţinerea de către Trump a documentelor clasificate este un subiect investigat de Jack Smith, un consilier special numit de Merrick Garland, procurorul general al SUA.

Potrivit Axios, scrisoarea către Winfrey, trimisă în 2000, anul în care Trump spune că a cochetat cu o candidatură la preşedinţie din partea Partidului Reformist, spune: “Păcat că nu candidăm pentru o funcţie. Ce echipă am fi!”. Winfrey a spus: “Un lucru este să încerci să trăieşti o viaţă integru, însă altul să-i vezi pe oameni ca tine”.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *