DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tudor a murit pe loc, într-o mașină zdrobită pe centura Iaşului. Avea doar 23 de ani şi era informatician: “Ne simțim neputincioși și fără cuvinte”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tânărul care a murit, seara trecută, în accidentul cumplit produs pe centura Iaşului, în localitatea Uricani, se numeşte Tudor Ștefan Berbinschi. Băiatul avea 23 de ani şi era informatician. 

Tudor a murit pe loc, într-un Focus zdrobit pe centura Iaşului. Avea doar 23 de ani şi era informatician

Facebook

  • Tudor Ștefan Berbinschi a murit pe loc, într-un accident cumplit la Uricani.
  • Băiatul avea doar 23 de ani.

Tragedie, noaptea trecută, în localitatea Uricani, pe centura Iaşului.

Tudor Ștefan Berbinschi, un tânăr de numai 23 de ani, a murit într-un cumplit accident.

Băiatul era singur în maşină când, din cauze deocamdată necunoscute, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de zidul de beton de pe marginea drumului.

Impactul a fost teribil, bucăţi din autoturism fiind împrăştiate pe şosea, iar imaginile filmate la locul tragediei arată că acul kilometrajului s-a oprit la 120 km/h.

Continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde