DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Tulpina Kraken ar putea face ravagii în România, în perioada următoare: „Virusul infectează după ‘oferta’ care i se face. Dacă ‘oferta’ este mică, şi numărul infecţiilor este mic”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tulpina Kraken ar putea face ravagii în România, în perioada următoare, dacă românii nu vor respecta minime măsuri de protecţie şi dacă nu se vor vaccina, atrage atenţia reputatul epidemiolog Emilian Popovici. Medicul are, însă, un mesaj încurajator: „Este puţin probabil să ne confruntăm din nou cu situaţii dramatice”

Kraken în România. Epidemiologii români avertizează că pandemia este departe de a se fi încheiat, şi asta deoarece noua variantă de Omicron – Kraken este destul de agresivă. În ultimele luni, la noi în ţară între 20 și 50 de oameni infectaţi cu coronavirus şi-au pierdut viaţa.

Tulpina Kraken ar putea face ravagii în România, în perioada următoare

Reputatul epidemiolog Emilian Popovici, vicepreședintele Societății de Epidemiologie din România, atrage atenţia asupra faptului că virusul SARS-CoV-2 „infectează în funcţie de ofertă„. Adică vor fi afectaţi cu precădere cei care nu respectă măsuri minime de protecţie sau care nu sunt vaccinaţi.

Medicul a avertizat că și în 2023 „este aproape sigur că evoluţia SARS-CoV-2 va continua. Cel puţin dacă nu se întâmplă vreo modificare în comportamentul virusului de până acum”. România s-ar putea confrunta cu un nou val pandemic provocat de noua subvariantă a Omicron, Kraken, în următoarele două luni.

 240 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde