Ucraina amenințată de un potențial atac masiv plănuit de Kremlin. Rusia a decis dublarea navelor în Marea Neagră

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Armata ucraineană a anunțat că Rusia a dublat numărul navelor militare din Marea Neagră. Aceștia se așteaptă la câteva zile marcate de atacuri masive. Printe nave se numără și o fregată armată cu opt rachete Kalibr.

Rusia a dublat numărul de nave din Marea Neagră, motiv pentru care armata ucraineană a declarat că estimează că aceasta ar putea fi parte a pregătirii pentru un atac masiv cu rachete, a relatat The Guardian.

„În Marea Neagră, flota de nave de război s-a dublat față de joi: acum sunt opt nave, iar acest lucru ar putea indica că se pregătesc atacuri cu rachete și atacuri cu drone”, a spus comandamentul militar din regiunea de Sud într-o actualizare pe Facebook.

Printre navele dislocate în Marea Neagră se numără și o fregată înarmată cu opt rachete Kalibr, a declarat comandamentul militar de Sud, relatează Il Messaggero preluat de Rador.

Dimitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, este de părere că „Occidentul doar prelungește agonia Ucrainei, în speranța de a slăbi Rusia și, apoi, de a o distruge”, conform unui articol publicat în National Defence, citat de RIA Novosti. Acesta susține că SUA ar fi cheltuit 50 de miliarde de dolari numai pentru ajutorul militar oferit Ucrainei.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *