DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ucraina anunță că pregătește ruperea legăturii terestre dintre Crimeea și Rusia

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autoritățile ucrainene anunță că în primăvară, contraofensiva Ucrainei va avea ca scop să întrerupă legătura terestră dintre Crimeea și Rusia. Adjunctul șefului serviciilor de informații militare ucrainene a anunțat că o contraofensivă de primăvară pe front va avea ca scop principal „să creeze o prăpastie” între Peninsula Crimeea și Rusia continentală, scrie Mediafax.

„Scopul contraofensivei noastre este de a elibera toate teritoriile ocupate ale Ucrainei, inclusiv Crimeea. Nu ne vom opri până când nu vom avea țara noastră înapoi în granițele din 1991″, a declarat Vadym Skibitsky pentru ziarul german Berliner Morgenpost, scrie Mediafax. Moscova a anexat Crimeea în 2014. Skibitsky a mai spus că armata ucraineană ar putea să lovească aerodromuri sau depozite rusești cu rachete și sisteme de artilerie. „Este posibil să distrugem și depozite de arme sau echipamente militare pe teritoriul rusesc, de exemplu în jurul orașului Belgorod. Atacurile asupra Ucrainei vor fi lansate de acolo”, a spus el.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat în repetate rânduri că Ucraina va readuce peninsula sub control ucrainean. Prima contraofensivă a ucrainenilor, începută în septembrie anul trecut, a reprezentat un mare succes pentru forțele Kievului, care au recucerit localități cheie din Ucraina.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde