DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ucraina răspunde în forță după atacul Rusiei: șase explozii au fost auzite în centrul orașului Donețk

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Șase explozii au fost auzite în centrul orașului Donețk, relatează corespondenții agenției rusești TASS.

Exploziile au avut loc în partea centrală a Donețkului. Trei explozii s-au auzit în cartierul Voroșilov. Sirenele de alarmă au fost pornite, iar sistemul de aparare aeriană a intrat în funcțiune. De asemenea, trei explozii au fost auzite în zona clădirii administrației orașului.

Unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) au tras trei rachete din mai multe sisteme de rachete de lansare în districtul central Voroșilov din Donețk, a informat reprezentanța Republicii Populare Donețk.

Bombardamentul a avut loc la amiază. Tipul de rachetă lansat nu este specificat. “Trei rachete din MLRS au fost trase”, a declarat reprezentanța într-un comunicat pe canalul său Telegram, potrivit sursei citate.

Primarul orașului Donețk, Alexei Kulemzin: “Loviturile au fost înregistrate în clădirile rezidențiale de pe bulevardul Vatutin. Drept urmare, au apărut incendii”, a scris primarul pe canalul său de Telegram.

Context

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 118 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos