DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ucrainenii îi fac pe ruși să simtă pe propria piele războiul: Bombardamente peste graniță în regiunea Briansk

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a raportat bombardarea cu mortiere a unuia dintre satele din regiunea rusă aflată la nord-est de Ucraina.

“Astăzi, forțele armate ucrainene au tras cu mortiere asupra satului Lomakovka din municipiul Starodubsk”, a scris șeful regiunii pe canalul său de Telgram.

Potrivit acestuia, atacul a lovit “obiecte pașnice, civile”.

“Din fericire, nu au existat victime. Gospodării, un monument dedicat compatrioților care au murit în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei și clădirea unui magazin au fost avariate în urma bombardamentului”, a precizat guvernatorul.

Cu o seară înainte, guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a declarat că așezările din districtul Rylsky au fost ținta unor tiruri.

“Cel puțin 20 de explozii au fost înregistrate în apropiere de satul Popovka, la granița cu regiunea Sumy. Cel mai important este că nu s-au înregistrat victime. Cu toate acestea, două case au fost avariate de șrapnel”, a scris șeful regiunii. El a adăugat că a fost avariată o linie de transmisie a energiei electrice, dar nu a precizat dacă acest lucru a dus la limitarea furnizării de energie electrică.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde