DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

ULTIMA ORĂ Alte patru localități din Ilfov intră în carantină: Voluntari, Domnești, Jilava și Pantelimon / Restricțiile intră în vigoare din această seară și vor fi valabile 14 zile

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Localităţile ilfovene Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând de sâmbătă seara, de la ora 22,00, informează Instituţia Prefectului Ilfov.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, ca urmare a analizei de risc efectuate de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară patru hotărâri care vizează instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, comuna Jilava, oraşul Pantelimon şi oraşul Voluntari.

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, iar şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis ordinele privind instituirea carantinei pentru localităţile respective.

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în localităţile carantinate sau care tranzitează zonele carantinate se regăsesc în ordinele şefului DSU.

Citeste continuarea pe G4media.ro

 185 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos