DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ultimă oră: fraţii Tate rămân în arest preventiv

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fraţii Tate rămân în arest preventiv, a decis, luni, Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia magistraţilor este definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, să respingă ca nefondată contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie. Instanţa a admis, însă, contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva aceleaşi hotărâri a Tribunalului Bucureşti. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Minuta instanței

„În baza art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul TATE III EMORY ANDREW împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti – Sectia I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023.

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe contestatorul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltieli judiciare avansate de stat.

În baza art. 204 Cod procedură penală admite contestațiile formulate de

MINISTERUL PUBLIC – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie și Justiție – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism – Structura Central și de inculpatul TATE TRISTAN împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti – Secția I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023.

Desființează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpații Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, și rejudecând:

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde