Ultimă oră! Rusia avertizează: ‘Un nor radioactiv se îndreaptă din Ucraina către Europa!’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patruşev, a susţinut că norul radioactiv a apărut după distrugerea muniției cu uraniu sărăcit furnizată Kievului de către Occident, informează TASS, potrivit Rador.

Distrugerea muniției cu uraniu sărăcit furnizată de Occident Ucrainei a dus la apariția unui nor radioactiv – acesta s-a îndreptat deja spre Europa, a declarat, vineri, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, la o întâlnire de la Sîktîvkar.

Patruşev a mai atras atenția asupra faptului că ieri președintele american, Joe Biden, a sosit în Japonia pentru a participa la summitul G7.

„Inclusiv pentru a susține, după cum consideră americanii, ‘valorile democratice comune’. Liderii țărilor occidentale, sub presiunea Statelor Unite, vor discuta și despre asistența acordată Ucrainei’, a spus Patruşev.

El a menționat că „americanii au ‘ajutat’ unele țări în acest mod de mai multe ori de-a lungul istoriei. Au ‘ajutat’ și Ucraina, au făcut presiune asupra sateliților lor și au furnizat muniție cu uraniu sărăcit. Distrugerea lor a dus la faptul că norul radioactiv s-a îndreptat spre Europa de Vest. Și în Polonia s-a înregistrat deja o creștere a nivelului radiațiilor”, a avertizat secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *