Un adolescent de 19 ani a murit îngheţat de frig, după ce tatăl l-a pedepsit dându-l afară din casă, în Anglia

Cadavrul înghețat al unui adolescent a fost găsit în parcarea unui salon de înfrumusețare, la doar o zi după ce a fost dată afară din casa familiei. Totul a pornit de la o dispută aprinsă cu tatăl care a vrut să îi dea o lecţie după ce l-a prins sub influenţa consumului de canabis.

Trupul neînsufleţit al lui Lyndon Turner, în vârstă de 19 ani, a fost găsit în satul Chobham din Surrey în după-amiaza zilei de 2 decembrie 2020. Băiatul ajunsese într-o rezervaţie naturală după ce a mers şase mile de la casa tatălui, angajat în vânzări, în urma dispusei aprinse dintre cei doi din cauza drogurilor.

Conflictul ar fi pornit după ce Lyndon fusese implicat într-un accident minor cu maşina, cu o zi în urmă, accident despre care tatăl, Graham, era sigur că era provocat pentru că fiul său ar fi consumat droguri la volan.

Mama tânărului murise în urmă cu trei ani

Trupul fostului elev al şcolii Charters a fost descoperit de câţiva trecători în parc care au sunat la urgenţe. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, medicul legist Karen Henderson a confirmat că Lyndon a murit de „hipotermie acută”.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos