DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Un angajat din Bacău a crezut că a dat ‘țeapa’ vieții: Reținut după ce a ‘uitat’ să predea încasări de 200.000 de lei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din municipiul Bacău, angajat al unei firme care produce şi distribuie materiale folosite în construcţii, a fost reţinut sub acuzaţia de înşelăciune, fiind suspectat că a încasat 200.000 de lei de clienţii angajatorului său, bani pe care şi i-a însuşit.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Bacău este cercetat penal într-un dosar instrumentat poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti.

„În fapt, bănuitul, profitând de calitatea sa de reprezentant de vânzări la un operator economic, ar fi prezentat situaţia nereală ca fiind adevărată, respectiv aceea că ar fi urmat să predea banii încasaţi în numerar de la clienţi şi că ulterior le-ar fi adus chitanţele aferente, arogându-şi calitatea falsă în care ar avea şi atribuţii de încasare numerar pentru societatea la care era angajat. Astfel, ar fi determinat clienţii să îi achite acestuia aproximativ 200.000 lei în numerar, sumă de bani pe care bărbatul, ulterior şi-ar fi însuşit-o fără drept”, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 158 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde